На Львівщині члени дільничої виборчої комісії перед виборами молилися у спортзалі з священиком.

Про це повідомляє Depo.Львів.

Відповідне фото розмістила громадська мережа "Опора". На фото видно, як члени ДВК хрестяться у спортивному залі, у якому знаходиться виборча дільниця. На жаль, яка дільниця не повідомляється.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі на території виборчої дільниці сталася пожежа. Про це повідомляє інформаційний портал "РБК-Україна". У Дніпрі в підвальному приміщенні Обласної клінічної офтальмологічної лікарні, на першому поверсі якої розміщена дільниця для голосування сталася пожежа.

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах