Як інформує заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, ще два місяці львів'яни не зможуть протестувати електронні квитки. Адже договір із компанією-переможцем тендеру планували підписати у цього місяця, але зараз строки змістилися на серпень-вересень.

Андрій Білий коментує це тим, що тут важливі якість і ціна і додає: "Ми чекаємо підтвердження банку, що перший етап, де ми оцінювали технічну спроможність компаній, завершено, і три компанії проходять у фінальний етап. Після цього ми оголошуємо фінансовий етап, де компанії змагатимуться лише за ціну, визначаємо переможця, узгоджуємо його з банком і підписуємо контракт".

Також запевняють, що монтаж обладнання і тестування системи на громадському транспорті розпочнуть до кінця 2019 року.

Нагадаємо, що з 15 липня на двох станціях київського метрополітену не будуть продавати і приймати жетони.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Київському метрополітені у кас утворюються довгі черги через прагнення керівництва перевести всіх пасажирів на безконтактні картки.

Також портал "Знай.uа" писав, що уряд України вже в 2019 році почне прибирати маршрутні таксі по всій країні.