Москва продовжує залишатися лідером серед найгрошовитіших напрямків у міжнародних перевезеннях. І попит на напрямок зростає чи не щодня. За перше півріччя 2019 року потяг №5/6 «Київ – Москва» приніс «Укрзалізниці» майже в два рази більше прибутку, ніж за перше півріччя минулого року. Цьогорічна сума становить 117,7 млн ​​грн.

Якщо вдаватися в деталі, цей поїзд приносить Укрзалізниці (УЗ) більше прибутку, ніж п’ять найприбутковіших поїздів, які курсують усередині України разом узятих.
Такі сполучення, як: «Кривий-Ріг-Москва», «Дніпро – Москва» і «Львів – Москва» теж очолюють цьогорічні списки лідерів серед міжнародних сполучень.

Якщо розглядати внутрішні сполучення, то найприбутковішим напрямком є «Київ-Одеса». Його результат – 32,1 млн. грн.

Потяг «Маріуполь – Львів» – найзбитковіший. За п’ять місяців він наїздив мінус 101,4 млн. грн.

Нагадаємо, що для перетину кордону на Львівщині планують ввести електронную форму реєстрації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники Харківського аеропорту затримали громадянина України, який прилетів рейсом з Варшави.

Також портал "Знай.uа" писав, що на рейки метро в Києві впав пасажир. Відомо, що це сталося на станції метро "Олімпійська".