15 липня до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування санаторію та двох готелів у Трускавці та Львівщині.

Після детальних перевірок виявилось, що повідомлення було непривдивим.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також пізніше було повідомлено про ще два замінування. Під прицілом "підривника" опинились лікувально-релібітаційний курортний комплекс Rixos-Prykarpattya та готельно-курортний комплекс "Карпати".

Повідомляється, що після повідомлення про замінування людей терміново евакуювали, проте жодних слідів міни теж не знайшли.

Нагадаємо, що у Києві замінували найбільші мережі супермаркетів: рятувальників, медиків та поліцію підняли на ноги. Правоохоронці провели ретельну перевірку будівлі Центрального залізничного вокзалу і прилеглої до нього території. Під час цього евакуювали 1300 людей.

Раніше портал «Знай.ua» писав, що у Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Портал «Знай.ua» також інформував, що Верховну Раду заміновано