14 липня у Львові протягом усього дня буде стояти хмарна погода.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, з самого ранку буде йти дощ c грозою, під вечір його змінить дощ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За народним прогнозом, 14 липня відзначається день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У селян у цей час починалася косовиця: "Кузьма і Дем'ян прийшли - на косовицю пішли". До цього часу поспіває малина, перші овочі. Наші пращури на Кузьму і Дем'яна варили варення з аґрусу.

У минулі часи помітили, що хороша погода 14 липня обіцяє хорошу погоду 14 листопада, а якщо буде погана погода у цей день, то й 14 листопада нічого хорошого не чекай.

Нагадаємо, що в українських Карпатах на горі Піп Іван у середу, 10 липня, випав сніг з дощем. Повідомляється, що температура повітря становить 3 градуси тепла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, що в Україні з 1 по 10 серпня денна температура повітря складе близько +30-35 градусів. В нашій країні після 10 серпня температура різко впаде

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики кажуть, що липень обіцяє бути нетиповим — середньомісячні показники температур будуть прагнути до позначки 20-24,5 градусів тепла.