Прикордонники Мостиського загону під час контролю виявили три шаблі в автомобілі громадянина Польщі, який за спрощеною процедурою огляду намагався в'їхати на територію України.

На автомобілі «Опель» 66-річний іноземець в'їжджав з Польщі. Оглядаючи автомобіль, увагу прикордонників залучили загорнуті в тканину предмети, які знаходились у багажному відділенні автомобіля. Три шаблі з середньою довжиною лез близько 90 см. і товщиною 4,5 мм. опинилися в автомобілі. Сам же водій стверджує, що не знайомий з правилами переміщення такого виду предметів через кордон.

Шаблі зараз перебувають у співробітників Національної поліції, які ведуть експертні дослідження.

Нагадаємо, що 36-річний житель Львівщини вчора, 9 липня, повідомив про мінування КПП «Шегині».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, оглядаючи пасажирський поїзд, що рухався в напрямку Львів-Краків-Вроцлав, прикордонники відділу "Шегині" виявили контрабандні сигарети.

Також Знай.uа писав про те, що на кордоні затримали значна кількість тютюнових виробів.