Уже зовсім скоро автомобілі лівів'ян будуть у безпеці, адже кількість місць для паркування збільшиться. Відповідну ухвалу прийняли депутати Львівської міськради на сесії 11 липня.

Так уже є список адрес, де з'являться території для паркування:

  • Вул. Стрийська, 121а. Тут облаштують 54 паркомісця;
  • Вул. Стрийська, 332 - 31 паркомісце;
  • Вул. Липова Алея, 13 - 9 паркомісць;
  • Вул. Кульпарківська, 115 - також 9 парко-місць.

Загалом, у Львові з'явиться 103 нових паркомісця для транспортних засобів. Варто також зазначити, що діє система штрафів. Зокрема, якщо автомобіль зупинився чи запаркувався у невідповідному місці - штраф 255грн. Якщо зупинка автомобіля спровокувала суттєві перешкоди для руху іншого транспорту, то за такий "маневр" доведеться заплатити 510 гривень. А якщо водій вирішив не оплачувати паркомісце, то штраф накладається у 20-кратному розмірі. Тобто, якщо вартість паркування становить 15 грн/год, то штраф - 300 гривень.

Нагадаємо, що у Києві з 10 липня почалася так звана операція "Парковка". Поліція та інспектори по паркувці почали активно розбиратися з машинами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць.

Також "Знай.ua" писав, у Києві намагаються вирішити проблему з порушниками правил паркування.