Дівчнка-львів'янка сьогодні, 12 липня, близько 11-ї години впала у колодязь глибиною близько 2-х метрів та загинула. Їй було всього один рік та п'ять місяців.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області. Подія сталася в одному з сіл Сколівського району. На місці події працює слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Нагадаємо, що Павло Циганков, офіцера 3-го БТрО “Воля”, утратив сина. Два роки боролися після з раком головного мозку, Левчик помер у віці 6-и років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошна авіакатастрофа призвела до того, що 35 пасажирів літака отримали травми.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, для громадян, 29-річний львівянин Володимир Богданович Салітра загинув у зоні проведення Операції об’єднаних сил.