Прес-служба міськради Львова поінформувала про рішення розморозити проект львівського метрополітену. Петицію підтримали 34 депутати.

Львівський метрополітен - можливий до будівництва у Львові вид рейкового позавуличного транспорту. Еволюціонував від ідеї підземного трамвая, який почав будуватися в місті в кінці 1980-х років. Ще в 90-х роках постало питання про будівництво класичного метрополітену. З приходом 2000-х плани та ідеї змінилися. Метро планували будувати в легкій формі, по системі "Радан".

Дійсним до 2025 року Генеральним планом Львова реалізація таких планів не передбачена, вони пропонуються тільки на подальшу перспективу.

Нагадуємо, що львівські школярі можуть залишитися без шкільних автобусів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві 12 липня близько 9 ранку обмежили рух на "синій", Оболонсько-Теремковской лінії метрополітену.

Також портал Знай.uа писав, що діти імітують зникнення на 24 години, поки батьки разом з поліцією проводять пошукові операції.