Нещодавно львів'янка звернулася в Залізничний відділ поліції. Мешканка багатоповерхівки на вул. Виговського звернулася з закликом припинити корупційну схему видачі земельних ділянок, організовану одним із заступників начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Як з'ясували правоохоронці, посадовець дав обіцянку громадянину вирішити земельне питання на його користь, а саме чоловік повинен був отримати ділянку землі поблизу природного парку. Посадовиць же за послуги запросив 65 тисяч доларів США.

Одного з заступників начальника ГУ Держгеокадастру у Львівській області затримали під час отримання першої частини гонорару. Грошову суму у розмірі 32,5 тисяч доларів США правоохоронці вилучили з машини правопорушника.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Частина 2 ст.369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом) передбачає відкриття кримінальної справи. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або ж альтернативний варіант - внести заставу у розмірі 458 000 гривень. Цю суму було сплачено.

Нагадаємо, що в Україні більшість суддів живуть дуже добре саме завдяки своїй роботі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що ті співробітники митниці, прикордонної служби та інших правоохоронних структур і органів державної влади, які не можуть зупинити контрабанду, повинні звільнитися зі служби.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".