Любомира Манзій, директор департаменту освіти та науки в Львівській області, інформує про готовність шкіл зустріти першокласників відповідно до умов, передбачених Новою українською школою.

Майже 69 мільйонів гривень отрималь школи Львівщини для оновлення. У школи, станом на 1 липня, уже закуплено необхідних товарів майже на 16 мільйонів. На разі закупили значну кількість дидактичних матеріалів, майже 14 тисяч нових парт та комп'ютерне обладнання.

Любомира зазначає, що цього року на Львівщині до першого класу підуть близько 30 тисяч школярів і 50% з них уже забезпечені новими партами. Також директорка департаменту проінформувала, як розділили бюджет: 10% бюджету - для районних шкіл, міста обласного значення отримують 30%, а 28 мільйонів піде на спільне фінансування.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові вже стартувала щорічна благодійна акція "Шкільний портфелик".

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Рада ухвалила закон про середню освіту: що зміниться для школярів та вчителів.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні хочуть заборонити репетиторство: міністр розкрила деталі.