Чоловік зателефонував на 102 о 19.30, повідомив про бомбу на пропускному пункті на кордоні з Польщею. У зв'язку з цим евакуювали всіх людей та зупинили роботу КПП. Кінологічна служба, перевіривши всю територію, вибухотехніки не знайшла.

Правоохоронці з'ясували, хто залишив неправдиве повідомлення: 36-річний житель Мостиського району Львівщини, який набирав з телефону матері.

Зараз чоловік затриманий. Ст. 259 КК україни (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу життю громадян) віщує 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що керівник Львівської митниці пішов у декрет.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, оглядаючи пасажирський поїзд, що рухався в напрямку Львів-Краків-Вроцлав, прикордонники відділу "Шегині" виявили контрабандні сигарети.

Також Знай.uа писав про те, що на кордоні затримали значна кількість тютюнових виробів.