Як стало відомо, двоє чоловіків надавали приміщення своєї квартири стороннім людям для вживання наркотичних засобів. Правоохоронці постановили, що підозрювані займались незаконною діяльністю з корисливих мотивів, зокрема, особистого збагачення.

Усі досудові розслідування тривають, справу передано у Стрийський міськрайонний суд, але вже законопорушники знаходяться під вартою. На разі їм загрожує до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна відповідно до ч.2 ст.307 КК України (незаконне зберігання, з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, обіг яких обмежено та особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено, вчинених повторно) та ч.1 ст.317 КК України (надання приміщення з метою незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин).

Нагадаємо, бойовики закривають кордони, люди масово тікають з Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа, у пункті пропуску “Грушів” затримали українця, що намагався вивезти в Польщу нагородні речі ХХ століття.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що мер Києва Віталій Кличко висловився про питання легалізації легких наркотиків і проституції.