Група невідомих, вчора, 7 липня, напали на інкасаторський автомобіль у Львові.

Як повідомляє поліція, група нападників, щойно автомобіль зупинився на червоний, вибили з нього скло. Далі один із нападників розпилив невідому речовину прямо водієві в обличчя і швидко вхопив з автомобіля сумку з значною сумою грошей - більше 300 тис. гривень.

На даний момент розпочато досудове розслідування за ст. 187 КК України (розбій). Правоохоронні органи активно ведуть слідство, з'ясовуючи причини нападу.

Нагадаємо, що у поліції повідомили, що в Одесі по вулиці Семінарської двоє невідомих, озброєних травматичними пістолетами, напали на автомобіль фірми, яка обслуговує термінали поповнення рахунку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі розшукують чорний Mitsubishi Lancer з номерами "Весілля" і невідомих, які напали на ВАЗ 2106 і, погрожуючи пістолетом.

Також портал "Знай.uа" писав, що львів'яни залюбки робили селфи з президентом України.