7 липня у Львові погода буде хмарною.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, всю другу половину дня буде йти дощ c грозою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомо, що 7 липня відзначається Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Це одне з найбільш шанованих народом свято. З 7 липня наші пращури починали косовицю, поки трава не осеменилась.

Наші пращури помітили, якщо на Івана сильна роса - до врожаю огірків. В давнину говорили, якщо в цей день буде дощ, то через п'ять днів сонце буде світити. А дощ на Івана Купала вважався благодатним.

Нагадаємо, що на вихідні, 6 і 7 липня, українцям варто очікувати несприятливого "подарунка" стихії. В країні пройдуть зливи, грози та шквальний вітер. У ці дні буде комфортна температура повітря, лише в Карпатах та подекуди в Сумській області можливе похолодання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Дніпропетровщині через негоду затопило один з популярних магазинів. У Кривому Розі пройшов сильний ураган, який пошкодив безліч житлових будинків, а також магазинів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні очікується спека до +30 градусів протягом тижня.