Президент України Володимир Зеленський призначив Маркіяна Мальського головою Львівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє портал "УНІАН"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Текст відповідного указу №490/2019 від 5 липня опублікований на сайті президента України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Стало відомо, що іншим своїм указом президент звільнив Ростислава Замлинського з посади в. о. голови Львівської облдержадміністрації.

Варто відзначити, що ще 14 червня у соцмережі Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівської області обрати серед трьох претендентів майбутнього главу обласної державної адміністрації.

Серед претендентів був і 35-річний Мальський. Він є адвокатом, кандидатом юридичних наук. Голова західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger. Автор трьох книг, понад 100 наукових і 300 публіцистичних статей.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 липня, президент України Володимир Зеленський призначив нового губернатора Донецької області.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у ГПУ з'явився п'ятий заступник генпрокурора – ним став державний радник юстиції 3-го класу Сергій Кізь.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський знову звернувся до Верховної Ради з проханням розглянути подання і таки звільнити з посади Генерального прокурора України Юрія Луценка.