6 липня, у Львові небо буде ясним недовго, вдень його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У цей день синоптики опадів не прогнозують.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто підкреслити, що 6 липня відзначається день Володимирської ікони Божої Матері. Також у цей день вшановується пам'ять священомучениці Агрипини. У народі святу називали Аграфена Купальниця, тому що в цей день розпочинались купання.

Відомо, що найголовнішою подією дня Аграфени Купальниці був збір трав, коріння для лікувальних і знахарських цілей. Для того, щоб дізнатись погоду на найближче майбутнє, наші пращури в цей день слідкували за воронами: якщо вони під хмари звиваються - до негоди.

Нагадаємо, що в Україні очікується спека до +30 градусів протягом тижня 3-5 липня. П'ятниця, 5 липня, стане ще одним вдень без опадів (виняток - невеликі дощі у Чернігівській і Сумській областях). У більшості регіонів денна температура становитиме від +22 до +26 градусів; на півдні - до +29 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", червень завершиться комфортною погодою, адже на заході чекає +25- +29 градусів, а на сході буде прохолодніше - +21-24 градусів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у західних областях України стовпчики термометрів піднімуться до 26-28 градусів тепла вдень і 10 градусів тепла вночі.