У ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка. На момент знайдення він був мертвим. Про це повідомили поліцію 4-го липня.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці смерті, встановили особу загиблого - 32-річний мешканець Городоцького району, робітник. Також встановили приблизний час смерті - 17.30, причиною ж стало падіння ліфта у шахту з висоти 5-го поверху.

Поліцейські продовжують встановлювати обставини події, але вже за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до 5-ти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Львові жінка закінчила життя самогубством.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, підліток завдав дівчині безліч ударів по голові і тілу, після чого задушив.

Також Знай.ua писав про те, що в Бориспільському районі Київської області поліція розшукує неповнолітню Курнишову Катерину.