Пітер Паркер разом з друзями вирушає на літні канікули до Європи. З 4 липня у прокаті фантастичний бойовик “Людина-павук: Далеко від дому” знаменитого американського кінорежисера Джона Уоттса. Фільм є є продовженням «Людина-павук: Повернення додому», що вийшов у 2017 році, та уже 23-м фільмом у кіновсесвіті Marvel.

Повертається на екрани легендарний «Король Лев». Фільм стане рімейком однойменного мультфільму, який зняли ще 1994 року.

Для любителів жахів уже на екранах кінотеатрів “Анабаль 3”. Це реальна історія з життя подружжя Еда та Лоррейн Уоррен, які досліджують паранормальні явища.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Комедія “Божевільна парочка”. Успішна та надзвичайно вродлива політик Шарлотта Філд випадково закохується в давнього знайомого, який навіть не носить класичний одяг. Що ж вийде з їх стосунків - на екрані кінотеатрів.

Дені Бойл також відзняв комедію. “Вчора” - фільм за мотивами оповідання Джека Барта про юнака, який єдиний у світі знає творчість групи The Beatles.

Приємного перегляду!

Нагадаємо, що липень місяць в Україні - це пора відпусток, відпочинку від плідної роботи та цікаве проведення часу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що в середині літа українці відзначають загадкове і містичне свято – Івана Купала.

Також Знай.ua писав, що літо у місті не обов'язково має проходити під кондиціонером або в задушливій квартирі. У Києві є безліч місць, де від спеки можна сховатися в тіні дерев або охолодитись у басейні.