Виявляється, що в трамваях Львова таки є кондиціонери, але їх вимикають, оскільки люди, через невідчутну дію, починають відчиняти вікна. Крім того, з частими зупинками холод швидко виходить.

Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарствата інфраструктури ЛМР, збентежений іншою проблемою: необхідно збільшити кількість транспорту у Львові. За його словами, маючи більше громадського транстпорту, усі проблеми з кондиціонерами зникнуть. Крім того, чоловік порахував необхідний бюджет для встановлення кондиціонерів. 7-10 тисяч євро необхідно для встановлення кондиціонерів лише в кабіні водія, 15-30 тисяч євро - на весь салон, залежно від потужності та модифікації. А якщо це помножити на 150 автобусів - затрати космічні.

І ще жодного випадку Білий не чув, щоб водії звільнялися через відсутніть кондиціонерів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, cьогодні, 2 липня у Кам'янському 23 річниця трагедії, яка забрала життя 34 людей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в одному з дніпровських трамваїв раптово помер пасажир.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира.