До 20.00 значна частина Львова лишається без води. Працівники «Львівводоканалу» на вулицях Малоголосківській і на Нивах розпочали переключення водопроводу.

У зв'язку з цим, такі вулиці: Варшавська, Винниця, Дивізійна, Кругла, Купчинського, Липи, Малоголосківська, Масарика, Окуневського, Панча, Під Голоском, Петрицького, Соснова, Сосюри, Тунельна, Холмська й Чубинського, будинки №3 та №5 на вулиці Липинського й №55, №67в, №67б, №73, №75 та №75 і корпуси №40, № 95, №99, №101 та №103 на проспекті Чорновола - лишаються без водопостачання.

Нагадаємо, що ціни на блакитне паливо для споживачів стали меншими.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", до Львову завітає хмарна погода. Синоптики передбачають, що хмари заполонять небо на увесь день.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще