У Львові за короткий проміжок часу одного дня на пішому переході травмувалися дві жінки. Відомо, що в обох жінок розбите обличчя.

Про це повідомляють на сторінці "Муніципальна варта Львова" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Обидва випадки зафіксували співробітники Муніципальної варти, які саме були неподалік.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На одному переході потерпіли одразу двоє. На Личаківській, 63 патруль Муніципальної Варти побачив, що на пішому переході впала жінка. На допомогу їй разом з патрульними підбігли і перехожі. У неї було розбите обличчя, зачепило також і око. Патрульні завели її до найближчої аптеки, там надали першу медичну допомогу та зробили виклик на 103. А допоки чекали на медиків, до них звернулася ще одна жінка. Вона також впала на тому ж переході і теж пошкодила лице. Першу допомогу надали і їй", - написано у повідомленні.

У повідомленні також відзначено, що коли прибула швидка, одну з потерпілих завезли до 8-ої лікарні, а інша від госпіталізації відмовилася.

Нагадаємо, що у Львові крадій під час втечі з пограбованого приміщення серьйозно травмувався. Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, встановила, що зловмисник, причетний до скоєння злочину, вискочив з другого поверху і травмувався.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 7-річний хлопчик катався на велосипеді і випадково впав на металеву огорожу, яка сильно його травмувала.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові на будівництві травмувався робочий будівельник. Повідомляється, що 63-річний чоловік впав із висоти.