Потужну пожежу на львівському вокзалі нарешті загасили.

Про це повідомляє портал "Depo.Львів".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією Львівської міської ради, горіння тривало кілька годин на площі 1 тис. кв. м, ліквідацією займалися понад 100 пожежників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У результаті пожежі стало відомо, що ніхто не постраждав. Причина виникнення загорання встановлюється.

Варто підкреслити, що за даними ГУ ДСНС у Львівській області, 28 червня о 17:01 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вулиці Таллінська 1.

Пожежу на території локомотивного депо ліквідовано

Пожежу на території локомотивного депо ЛІКВІДОВАНО 28 червня о 17:01 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вулиці Таллінська 1. Займання виникло на території Локомотивного депо "ЛЬВІВ-ЗАХІД" у ремонтному цеху. Площа пожежі покрівлі склала 1000 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 114 рятувальників та 19 одиниць техніки. Пожежу локалізовано о 19:28, ліквідовано о 21:30. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.Причина виникнення загорання встановлюється.

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у Львівській області op Vrijdag 28 juni 2019

Займання виникло на території Локомотивного депо "ЛЬВІВ-ЗАХІД" у ремонтному цеху. Площа пожежі покрівлі склала 1000 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 114 рятувальників та 19 одиниць техніки, що локалізували пожежу о 19:28, а ліквідували о 21:30.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 28 червня у Львові близько 17:00 спалахнула сильна пожежа. Займання сталося біля головного залізничного вокзалу. Відомо, що горить цех, в якому обслуговують вагони.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 27 червня в електропоїзді на Київщині почалась пожежа, коли склад знаходився на перегоні в смт Пісківка Бородянського району.

Також портал "Знай.ua" писав, що друга за останні тижні "епідемія" пожеж прокотилась Харківщиною — лише за останню добу в області сталось 26 загорянь.