П'ять чоловік, у тому числі троє дітей, отримали травми через падіння дерева у Львові.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що інцидент стався 26 червня близько 20:30 території центру відпочинку та реколекцій "Світлиця" у смт Брюховичі, що входить до складу Львова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як зазначено в повідомленні департаменту, в результаті падіння дерева отримали травми і звернулися за медичною допомогою двоє дорослих і троє дітей.

На даний момент обставини і причини інциденту встановлюються.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік потрапив в реанімацію, коли кинувся рятувати свого сина від падаючого дерева. За словами дружини 38-річного постраждалого Олександра Шашкова вони гуляли в дальньому кінці парку, неподалік від футбольного поля.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Полтавщині стався страшний інцидент – на дитину упало трухляве дерево. Трагедія сталася 15 червня у Хорольському районі Полтавської області. Малюк отримав травми в результаті падіння на нього старого дерева через пориви вітру.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Житомирській області зафіксували неймовірне для регіону погодне явище – смерч. Від нещадної стихії постраждало кілька сіл у Новоград-Волинському районі.