26 червня о 18 годині анонім повідомив в поліцію про замінування Головного залізничного вокзалу у Львові. Також додали, що вибух відбудеться в 21 годину.

Про це повідомляє портал "032.ua".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними відділу комунікації поліції Львівщини, на місці працювали експерти-вибухотехніки, співробітники спецслужб, які евакуювали 350 пасажирів та працівників вокзалу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На території об'єкта і районів, що знаходяться поруч, вибухівки не знайшли. О 21:15 вокзал відновив свою роботу. У поліції встановлюють особу анонімного "жартівника", на даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що 24 червня в Одесі тривають масові замінування значущих і людних будівель. Вранці вже перевіряли аеропорт, розважальний заклад в Аркадії і житловий будинок в Приморському районі міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", одна з найбільших за останні тижні хвиль мінувань накрила Київ. Серед об'єктів — торгові центри, магазини, навчальні заклади та пологові будинки. Зараз правоохоронці продовжують пошуки тих, хто за цим стоїть.

Також портал "Знай.uа" писав, що повідомлення про те, що заміновані 227 дитячих садків Харкова, отримали місцеві правоохоронці від Держслужби з питань надзвичайних ситуацій.