26 червня у Львові очікується суха та спекотна погода.

Про це інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вночі та вранці видимість погіршуватимуть слабкі тумани. Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Температура повітря вночі 12 -17°, вдень 27 - 32° тепла. Атмосферний тиск 770 мм рт. ст., відносна вологість повітря 81%.

Також в цей день вшановується пам'ять мучениці Акелини (Акулини). У народі цей день називали: Акулина Гречишниця (у цей час сіють гречку), Акулина - Криві огірки (у цей час ще можна сіяти огірки, але красивими вони вже не будуть).

З Акулини лютують мошки, комарі, г'едзі, мухи. "Мошкара товчеться колами - на хорошу погоду". Наші пращури вечором 26 червня слідкували за місяцем: якщо він у білому колі, то буде дощ. Кінець "горобиним ночам". У цей час зацвітає барбарис.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, на всій території України переважатиме спекотна погода, в більшості областей, крім південно-східної частини, вологість повітря ненадовго підвищиться.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою.

Також портал "Знай.uа" писав, що в липні 2019 погода в Україні буде спекотною. Синоптики дали прогноз, згідно з яким деяких регіонах країни температура буде ще більш високою, ніж у червні.