У цьому місті можна годинами гуляти вузькими вуличками, милуватися архітектурою і насолоджуватися ароматом кави, що витає в повітрі. Але є обов'язкових 5 речей, які потрібно зробити, будучи у Львові.

1. Стати учасником захоплюючого міського квесту

Львів пропонує кожному бажаючому самостійно дізнатися його історію, а можливо, і таємниці. Для цього доведеться озброїтися мобільним додатком, який зчитує QR код і можна сміливо вирушати в пошуках QR-табличок, що розкидані біля історичних пам'яток, по всьому центру Львова. Як тільки знайдете першу табличку, стрілка буде вказувати де знаходиться друга локація. Будьте готові подолати пропонований маршрут довжиною в 3,5 км, що за 2-3 години приведе до 15 найцікавішим пам'яток міста. Гарна можливість не витрачати час на пошуки пам'яток, встигнути все розглянути, зробити фото і не бігти за гідом.

2. Подивитися на місто з висоти пташиного польоту

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Візьміть з собою фруктів і рушайте на найвищу точку міста - Високий Замок. Насолоджуйтеся панорамою старовинного і сучасного Львова, прогуляйтеся парком і алеєю каштанів. Уявіть які фотографії можна зробити з оглядового майданчика, який знаходиться на висоті 413 метрів над рівнем моря.

3. Зняти незвичну квартиру подобово у Львові

Театр починається з вішалки, а будь-яка подорож - з житла. Безсумнівно, місце в якому ми вирішуємо зупинитися на період перебування в місті впливає не тільки на комфорт, але і створює повну картину вражень від усієї подорожі. Тим більше, коли хочеться відновити сили після довгої прогулянки і повернутися в затишне, красиве місце. Також - це відмінний варіант здійснити свою мрію або бажання: пожити в квартирі в стилі хай-тек або лофт, з видом на Оперний театр або ж в серці міста Лева - на Площі Ринок.

4. Спробувати Львівської кави і крафтового пива

Поїздка до Львова не зарахується якщо не буде випита хоча б одна філіжанка знаменитої львівської кави. Кав'ярні розкидані по всьому місту і ваблять своїм

запахом не тільки кавоманів, а й бажаючих спробувати запах на смак. Тому обов'язково відвідайте «Львівську копальні кави», що славиться своїми видами справжньої кави і неперевершеним смаком. Продегустуйте кавовий глінтвейн, або запаяну каву, яка користується популярністю завдяки своїй незвичайній подачі. А любителям міцніших напоїв, обов'язково потрібно зазирнути в пивний театр «Правда» де пивовари вміло експериментують зі смаками та інгредієнтами.

4. Прогулятися вечірньому Львовом

У вечірній час доби місто Лева по-особливому змінюється . Складається відчуття ніби й не гуляли по ньому в день. Прогуляйтеся Площею Ринок, алеєю що веде до

Оперного театру, насолоджуючись під час прогулянки музикою вуличних музикантів і різноманітними шоу під відкритим небом.

Щоразу приїжджаючи до Львова - наче вперше знайомишся з містом: він вабить, чарує, вражає, закохує, проте точно не розчарує. Додайте 5 порад в свій To-do list і особливий Львів запам'ятається Вам по-особливому.