У Національному аеропорту "Мінськ" (Білорусь) змінили назви Kiev і Lvov на Kyiv і Lviv.

Таким чином, республіка приєдналася до організованої українською владою кампанії #KyivNotKiev, передає "Радіо Свобода".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відділі зв'язків із засобами масової інформації аеропорту відзначили, що всі зміни в транслітерації назв міст і країн на табло виводяться після того, як установа проінформує Міністерство закордонних справ Білорусі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що президент України взявся за питання погашення боргів із заробітної платні працівникам Державного підприємства "Львіввугілля". Про це повідомив Представник Глави держави у Кабінеті Міністрів Андрій Герус. Нагадаємо, що влада виділила 41 млн. грн. задля погашення данної заборгованості.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що колишній президент Петро Порошенко, який балотуватиметься у Раду із оновленою партією "Європейська солідарність" і, за словами його соратників, має намір стати не депутатом, а "батьком нації".

Також портал "Знай.ua" інформував, що Зеленський зустрінеться з Путіним: до чого тут Лукашенко