У Львівській області відбувається масове атакування зміями на людей.

Так, жертвами повзучих вже стало дві людини.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За повідомленням Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА близько 12:12 напередодні у селі Верхнє Гусине змія вкусила місцевого жителя 1971 року в область правого зап'ястя. Його в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізували в Турковскую ЦРЛ.

А вже близько 20:10 в той же день у селищі Східниця жителя Умані Черкаської області 1973 року в мізинець правої ноги також вкусила змія. Потерпілого у стані середнього ступеня тяжкості госпіталізували в реанімаційне відділення Бориславської ЦМЛ.

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, чоловік перепливав Русанівський канал і потонув.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.