У Львові увесь день пануватиме спека, погода буде по істині літньою.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики пропонують запастися легкими речами і водою, тому що у вівторок, 11 червня у Львові буде спекотно. Вдень стовпчики термометра покажуть від +19° С до +29° С. Опадів у цей день не варто очікувати.


Що цікаво, найвищу температуру у Львові в цей день синоптики зафіксували у 2000, тоді стовпчики термометра показали 30.5°. А ось найнижча температура спостерігалася у 1950, тоді синоптики зафіксували 5.7°.

Нагадаємо, зливи, заморозки до 5 градусів: погода в червні перетворить життя українців на справжній хоррор. Очікувана кількість опадів у червні становить 47-87 мм, в Карпатах 90-130 мм В більшості західних областей менше норми, на решті території – в межах середніх багаторічних значень.

Як повідомляв Знай.ua аномальна погода в червні випробує нерви українців.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, як пережити спеку з допомогою корисних порад фахівців.