Захищаючи східний кордон держави, під час ворожого обстрілу, в результаті множинних осколкових поранень 4 червня загинув 49-річний Едуард Лазарєв з Бродів.

Про це повідомляє Бродівська міська рада.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загинув під час виконання бойового завдання внаслідок влучення протитанкової ракети в автомобіль. Едуард Лазарєв – військовий-контрактник, молодший сержант, водій-електрик мінометної батареї механізованого батальйону.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Військова частина, у якій ніс службу 49 річний Едуард Лазарєв, дислокувалася на території Донецької області поблизу населеного пункту Гранітне. Бродівська міська рада, виконавчий комітет, громада міста поділяють біль та горе рідних і висловлюють глибоке співчуття у зв’язку з тяжкою втратою", – повідомили у міській раді.

Нагадаємо, що пішов з життя легендарний американський музикант Доктор Джон. Інформацію про його смерть вже підтвердили офіційні представники музиканта

Раніше портал "Знай.ua" писав, що помер легендарний український письменник Юрій Мушкетик

Також портал "Знай.ua" інформував, що стало відомо про смерть молодшого Меладзе: "У нього були страшні судоми"