Сьогодні, 5 червня, близько восьмої ранку на трасі "Львів – Шегині" у Пустомитівському районі маршрутка з’їхала в кювет.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, у 59-річного мешканця Мостиського району під час керування маршрутним автобусом сполученням "Городок – Львів" раптово погіршився стан здоров’я, після чого автобус з’їхав у кювет.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Відомо, що водія та пасажирів автобуса відвезли у лікарню, їх діагнози уточнюються.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, на даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що жахлива автотроща трапилась у Санкт-Петербурзі. Автомобіль Renault Logan з псковськими номерами врізався в натовп людей.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 3 червня в селі Лісовий Хлібичин Коломийського району під Києвом сталася смертельне ДТП. Зіткнулися автомобіль Mazda 6 і Daewoo Nexia. Це сталося близько 13:20, в результаті аварії загинуло двоє людей.

Також портал "Знай.uа" писав, що у центрі Харкова сталася ще одна резонансна автомобільна аварія, на цей раз теж не обійшлося без постраждалих. Чоловік не впорався з керуванням автомобілем і протаранив стовп.