У Львові жінка випала з п'ятого поверху, через що відразу ж померла на місці.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Відомо, що тіло жінки без ознак життя знайшли біля одного з будинків у Залізничному районі Львова близько 3:45.

Попередньо співробітники поліції з'ясували, що місцева мешканка 1942 року народження випала з п'ятого поверху будинку і від отриманих травм померла на місці події.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою "Самогубство". На даний момент правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що вранці, 5 червня, у будинку на вулиці Олександра Невського в Одесі перехожий виявив оголене тіло жінки, яка впала з 10 поверху. Загиблої на вигляд було близько 30 років. Зараз правоохоронці встановлюють її особу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові 3-річний хлопчик потягнувся за іграшками і випав з балкону 6-го поверху. Перехожий намагався зловити дитини, але не встиг. Чоловік викликав "швидку" і попросив знайти батьків.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Росії трагічна випадковість спіткала 25-річну журналістку відомого жіночого інтернет-видання Wonderzine Маргариту Вирову. Дівчина загинула випадково, випавши із вікна 8 поверху.