У Львівській області 95 десантно-штурмова бригада Збройних сил України почала спільні військові навчання з американськими десантниками.

Про це повідомляє командування військ ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

Стало відомо, що сам процес тренувань буде тривати близько трьох місяців, а українські бійці будуть відпрацьовувати навички за стандартами НАТО.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Підполковник ЗС США Роберт Трейсі, уповноважений начальник Об'єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна (JMTG-U) додав, що радий бути в Україні і взяти участь у підготовці десантно-штурмової бригади.

У Львівській області стартували військові навчання #ДШВ #Завжди_Перші #ЗСУ Тактика бою під час навчання і практика на полігоні. У Львівській області стартували військові навчання. Беруть участь у них 95-та десантно-штурмова бригада Збройних сил України й американські десантники. Українські військові три роки тому пройшли найдовший рейд у військовій історії світу. Вони подолали 470 км для розблокування українських підрозділів у районі Ізвариного в Луганській області. Тоді від бойовиків вони звільнили 3 тис. людей і понад 250 одиниць техніки. Відпрацьовуватимуть навички бійці за стандартами НАТО. Триватимуть навчання три місяці. Відео: UATV Channel

Geplaatst door Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України op Dinsdag 4 juni 2019

За його словами, американська сторона розуміє всю важливість тренувального процесу з українськими військовими, так як події, які відбуваються на сході України, є знаменником цінностей, яких дотримуються ВСУ США і весь цивілізований світ.

"Ми тренуємося наполегливо і надзвичайно відверті щодо помилок під час навчання, так знаємо: краще вчитися на власних помилках під час тренування, ніж на полі бою", – зазначив американський офіцер.

Нагадаємо, що на офіційній сторінці у Facebook прес-служба 73 морського центру спеціального призначення Збройних сил України опублікувала потужні кадри захопленні ворожих суден у відкритому морі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", американські вчені розробили, створили і успішно випробували 45-кілограмову високоточну ракету R9X. Відомо, що дане озброєння вражає ціль металевими лезами, які викидаються з корпусу.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 3 травня, в зоні проведення Операції об'єднаних сил пройшли тактичні навчання з протиповітряної оборони.