У середу, 5 червня, у Львові молодий хлопець потрапив під вантажний потяг. Від отриманих травм він загинув на місці події.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

Стало відомо, що поліція отримала повідомлення про наїзд вантажного поїзда на людину в 13:00. Це сталося під час проходження вантажного поїзда по вулиці княгині Ольги.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Загинув мешканець Львову був 1995 року народження", - зазначено в повідомленні.

За словами співробітників правоохоронних органів, хлопець з невідомих причин потрапив під потяг. Зараз на місці проводяться слідчо-оперативні дії.

Крім того, на даний момент в поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що у Києві, у вівторок, 14 травня, сталася страшна трагедія на залізниці. Посеред шляхів знайшли бездиханне тіло чоловіка. Як стало відомо, киянина електричка збила.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», у вівторок, 30 квітня, у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки впав пасажир. На кадрах видно, як чоловік лежить на рейках метро після того, як упав з платформи.

Також портал «Знай.ua» писав, що у понеділок, 11 березня, на Центральному залізничному вокзалі «Київ-Пасажирський» сталося нещастя. Під рухомий потяг потрапив необережний чоловік.