Ощадбанк з 1 жовтня вводить кілька змін у тарифах для власників корпоративних карток та інших клієнтів. Зокрема, комісія за зняття готівки з корпоративних карток у банкоматах Ощадбанку буде становити 0,9% від суми зняття.

Вартість послуги SMS-інформування для корпоративних клієнтів зросте до 25 гривень на місяць.Для власників дитячих карток безкоштовний ліміт на зняття готівки буде збільшено з 2000 гривень до 3000 гривень на місяць.

Людина, яка знімає гроші з банкомату
Людина, яка знімає гроші з банкомату

Що стосується інших типів карток, то з 1 жовтня вартість SMS-повідомлень для зарплатних, пенсійних та соціальних карток складатиме 15 гривень на місяць.

Для власників приватних та кредитних карток ця послуга коштуватиме 25 гривень, а якщо обрано Viber-повідомлення, то вартість становитиме 15 гривень.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Плату за світло нараховуватимуть по-новому
Показати ще

Кредитні картки. Фото: Youtube
Кредитні картки. Фото: Youtube

Ці зміни можуть вплинути на вартість обслуговування та управління рахунками, тому клієнтам рекомендується враховувати ці нововведення у своєму фінансовому плануванні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть користуватися своїми грошима, клієнтка ПриватБанку розкрила схему: "Рахунок заблокований"

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua все, що потрібно знати про "Картку киянина": сервіси, пільги та як її отримати

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що як вибрати банківську картку з низькою вартістю обслуговування: поради для споживачів