Дмитро Комаров — популярний український телеведучий, який до 24 лютого 2022 року їздив світом, показуючи різні країни зовсім під іншим, невідомим нам кутом.

Від початку повномасштабної війни він, як і мільйони інших чоловіків, виїжджати за кордон не можуть. Дмитро сфокусувався на документації злочинів окупантів. Він їздив і Київською областю (під час її звільнення), був і під Харковом, Херсоном, і на Донбасі.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"2022 рік я повністю присвятив зйомкам військових подій. А потім відчув, що, окрім подій на фронті, хочу фіксувати також звичайне життя України під час війни", - розповідає Дмитро.

Він додав, що останні 13 років існування проекту "Світ навиворіт" він тільки й робив, що показував світ. Але тепер треба світові показати Україну — наша країна стала справжнім відкриттям для всіх. Ми, всупереч усім питанням, протистоїмо армії країни, у 28 більше за нашу. Крім того, ми продовжуємо жити, доки воїни ЗСУ, ціною власних життів, продовжують звільняти окуповані території.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українці зберігають давні традиції та водночас використовують суперсучасні технології. Рух продовжується. Саме тому Дмитро Комаров і ухвалив рішення про проект "Світ навиворіт. Україна".

Нагадаємо, Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" знайшов "лігво" окупантів, але щось пішло не так: Так у трусах їх у полон і брали"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров вирішив показати правду про українців: "З нового ракурсу, часто - зсередини"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв це важливе рішення: "Дуже важливо знаходити можливість"