Архідиякона Андрія Пальчука з Одеської єпархії УПЦ МП упіймали в магазині за покупкою iPhone 14 Pro Max. Відповідний знімок на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікувала волонтер Олена Ротарі.

Архідиякон Спасо-Преображенського кафедрального собору, до якого нещодавно прилетіла російська ракета, вирішив придбати останній iPhone. Новий смартфон коштує близько 1450 євро чи близько 58 тисяч гривень.

Андрій Пальчук у магазині. Фото: facebook/Олена Ротарі
Андрій Пальчук у магазині. Фото: facebook/Олена Ротарі

Після прильоту будинок храму частково зруйнований і священнослужителі збирають пожертвування від парафіян та небайдужих. Навіть запустили ініціативу "Пожертвуй свічку на відбудову храму". Втім, гроші, схоже, йдуть не зовсім за призначенням.

"Коли ви кидаєте гроші на відновлення московського собору в Одесі, ви повинні розуміти, що ваші гроші йдуть на айфони ", - написала Олена Ротарі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам Андрій Пальчук уже відреагував на скандал із покупкою iPhone 14 Pro Max і заявив, що новий смартфон йому потрібен, щоб знімати якісний контент, який допомагає рятувати людей.

Раніше портал Знай повідомляв, підсанкційний екснардеп Новінський із сім'єю плаває на сапі в Хорватії: "5-зірковий готель та розваги".

Також наш портал інформував, Героя України, митрополита УПЦ МП помітили в обіймах із маленькою дівчинкою: московський піп переніс інсульт.

Крім того, ми писали, Паша "Мерседес" наговорив ще на 8 років: підозру розширили на дві статті.