До кінця літа залишилося кілька тижнів і багато українців, які втомилися від спеки, чекають настання осені. А вона цього року може прийти раніше і буде холоднішою, ніж минулого року. Про це йдеться у попередньому прогнозі ресурсу Wisemeteo.

Синоптики очікують досить прохолодну, але дуже сонячну. Кількість опадів буде більшою, ніж минулого року.

Осінній сад, скріншот з відео
Осінній сад, скріншот з відео

Вересень

Осінь набуде права вже з 1 вересня. З цієї дати синоптики прогнозують перші характерні для сезону температурні показники. Середня температура повітря буде нижчою за минулорічний показник - 12 градусів вище нуля. Кількість опадів буде помірною.

Жовтень

Перший тиждень місяця буде холодним - термометри покажуть від 2 до 3 градусів тепла. Однак у деякі дні температура може сягати 17 градусів тепла. Початок жовтня буде сухим, але вже у середині очікуються сильні дощі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Осінь, скріншот: YouTube
Осінь, скріншот: YouTube

Листопад

В останній місяць осені середня температура повітря становитиме приблизно 3 градуси тепла. Нижче за нуль стовпчики термометрів почнуть опускатися вже під кінець листопада. Істотних опадів синоптики не прогнозують.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зуб на зуб не потрапить: в Україну рухається похолодання, прогноз синоптика.

Також наш портал інформував, в Україну прийде нетипова для літа погода: синоптик розповіла, коли чекати на похолодання та дощів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, погода влаштує українцям "барбекю" у липні та серпні: синоптики прогнозують аномальні перепади температури.