Українці, які опинилися у складному фінансовому становищі, можуть звернутися за допомогою до гуманітарної організації Help – Hilfe zur Selbsthilfe. Як зареєструвати заявку, повідомляється на порталі zayava.info.

Гуманітарна організація Help – Hilfe zur Selbsthilfe відкрила офіс в Україні ще наприкінці 2021 року для розвитку малого та середнього бізнесу у Луганській та Донецькій областях. Проте з початком повномасштабного російського вторгнення компанія переформатувалась та допомагає українцям.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Отримати гуманітарну допомогу від організації мають право всі українці, незалежно від місця проживання та статусу.

Зареєструвати заявку на отримання допомоги можна за цим посиланням. Претенденту на допомогу потрібно вказати ПІБ, контактний номер телефону, місце проживання, якої допомоги він потребує, а також подати інформацію про членів сім'ї (чи є діти, є особи з інвалідністю, безробітні, пенсіонери). Крім того, слід повідомити, чи сім'я отримувала допомогу від інших організацій.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Українців попереджають, що ця форма реєстрації не гарантує швидкого отримання допомоги.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям, які опинилися у скрутному становищі, допоможуть із продуктами та житлом: як подати заявку.

Також наш портал інформував, в Україні приймають заявки на нову фінансову допомогу: хто може отримати близько 90 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, влітку 450 гривень, а взимку – цілих 900: українці отримають компенсацію за комуналку, як подати заявку.