Українці із картками від ПриватБанку можуть отримати 100 тисяч гривень. Однак для цього доведеться виконати певні умови. Подробиці клієнтам пояснили на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк постійно працює над тим, щоб удосконалити сервіс і регулярно проводить акції з цінними призами для клієнтів. Так цього разу українці мають шанс отримати 100 тисяч гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Для цього потрібно бути клієнтом банку та мати картку Mastercard у NFC-гаманцях Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay. Якщо немає картки Mastercard, можна відкрити Digital картку в Приват24. Також доведеться виконати кілька умов.

Що потрібно зробити:

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще
  • зареєструватися в акції за посиланням;
  • додати картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманця (Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay), якщо вона ще не додана;
  • здійснити 5 покупок на суму від 100 грн. кожна.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Серед учасників ПриватБанку визначить щасливчиків, які отримають сертифікати на паливо WOG та сертифікат на подорож на 100 тисяч гривень. Взяти участь можна до 13 серпня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "ПриватБанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити у ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".