Одна з найбільших приватних українських компаній "Нова пошта", яка просто любить дарувати своїм потенційним клієнтам промокоди на знижку для доставки, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" для багатьох українців.

Цього разу українка, яка замовляла телефон, помітила дуже неприємну ситуацію. Справа в тому, що в одному із столичних відділень місцеві працівники "налагодили" систему крадіжок, а потім ще й підміни посилок. Працівники користуються тим, що замовники повертають посилки.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Нової пошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Нова пошта", відділення, фото: Знай.ua
"Нова пошта", відділення, фото: Знай.ua

"У Києві в 20 відділенні пошти крадуть телефони. Коли людині не підійшла посилка, при поверненні вони розпаковують посилку, підмінюють телефон і звинувачують у тому, що її підмінив отримувач!"

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Співробітники "Нової пошти" моральні у...., а начальник безпеки Данилецький Сергій ще більший! Роблять це потім, тому що вимагають на лапу всю вартість та моральну шкоду. За шкоду, я так розумію, Сергію в кишеню, яка наживається на цьому!", - пише незадоволена клієнтка "Нової пошти".

Відгук невдоволеної клієнтки "Нової пошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеної клієнтки "Нової пошти", скріншот: otzyvua

Однак клієнти зазнають не лише моральної шкоди, але ще й фінансових проблем, з якими доводиться довго розбиратися.

Нагадаємо, у 2,4 рази дешевше: що буде з цінами на яблука, кавуни, цибулю та картопля, прогноз на останній місяць літа.

Раніше повідомлялося, в Україні підвищили тариф на електроенергію: знову торкнеться кожного.

Також, "Укрпошта" знизила вартість доставки, але не для всіх: хто отримає цілий місяць економії.