Відомий український енергетичний практик, таролог та переможець проекту "Битва Екстрасенсів", а також мольфар Макс Гордєєв, який буквально днями давав прогноз про те, що на всю планету чекають великі повені, знову здивував українців новим прогнозом.

Макс Гордєєв розповів, чи Україна зможе повноправним членом Північноатлантичного альянсу (НАТО) до закінчення війни з країною-агресором росією.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Макса Гордєєва у мережі YouTube.

Макс Гордєєв, скріншот: YouTube
Макс Гордєєв, скріншот: YouTube

За словами мольфара Макса Гордєєва, на цьому етапі це малоймовірно. У новому розкладі карток Таро Макс Гордєєв витяг карту Невизначеності.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"У нас є пункти, які ми ще не можемо дати для ЄС. Насправді їх дуже багато, тому поки що – ні. Але, я бачу, що після перемоги це станеться 100%. Просто потрібно трохи почекати і, звичайно, розраховувати тільки на себе", - пояснив мольфар та екстрасенс Макс Гордєєв.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Гордєєв днями озвучив пророцтво щодо Криму. За словами Макса Гордєєва, всім українцям потрібно ще трохи почекати, адже головна проблема не в самій території, а в людях, які зараз там знаходяться.

"Треба ще почекати, оскільки проблема не в самому півострові, а в людях, які там мешкають", - заявив Макс Гордєєв.

Нагадаємо, екстрасенс назвав ім'я наступника путіна: зміна влади буде швидкою.

Раніше повідомлялося, екстрасенс проаналізував слова Резнікова про перемогу у 2024-му році: чого чекати українцям.

Також, астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких життя після 40 тільки почнеться.