Великобагачанський районний суд Полтавської області виніс вирок одному українцю, уродженцю Луганської області, який дозволив собі "трохи більше, ніж звичайно" в соціальних мережах.

Справа в тому, що він вирішив похвалитися своїм статевим органом, сфотографувавши геніталії та виклавши їх на загальний огляд. Тому його засудили до одного року випробувального терміну.

Судове рішення. Фото freepik
Судове рішення. Фото freepik

Інтерес до всієї цієї ситуації виникає ще й після того, що, за даними наслідками, виявляється чоловік одружений... і виховує малолітню дитину. Українець працює маляром в Управлінні нафтопромислових сервісів у селищі Гоголів.
Знімки були опубліковані ще 2016 року, 7 років тому, в одній із соціальних мереж. І використовувалися ним аж до квітня 2022 року. Тоді його успішно викрили представники правоохоронних органів. У суді чоловік, звичайно ж, покаявся і визнав свою провину. Його визнали винним за частиною 1 статті 301 Кримінального кодексу України.

Українця засудили до одного року випробувального терміну, а також конфіскували ноутбук і мобільний телефон. Крім того, він має сплатити за проведення експертиз — 566 гривень. А ще мешканець Полтавської області може оскаржити вирок у апеляційному суді.

Нагадаємо, у російському дитячому таборі педофіл зґвалтував чотирьох школярок, вивезених з України.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", прокуратура перевірила начальника Дніпропетровського ТЦК: будинки, авто та приміщення на $350 тисяч

Знай.uа писав, 36-річному військовому зраджували всі дівчата, поки він був у боях і тепер він свінгер: "Я мав рацію, це життя, так буває"