Українець розповів, як із його картки "ПриватБанку" за 6 хвилин вкрали 14 тисяч гривень в обхід системи безпеки фінустанови. Відповідну скаргу він опублікував на порталі Мінфіну.

Клієнт ПриватБанку заявив, що аферисти за 6 хвилин провели кілька транзакцій з його картки і врешті-решт вкрали 14 тисяч гривень. Кошти списувалися в іноземній валюті.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Було здійснено 4 транзакції в проміжку з 19.14 по 19.20, перші дві по 1 долар (потім кошти повернулись), далі ще дві транзакції на 251 долар та 2852276 VND (в реєстрі валют це в'єтнамський донг). В приват24 дані транзакції зареєстровані як "Оплата послуг Facebook"", - розповів чоловік.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Постраждалий упевнений, що не передавав нікому дані картки і при цьому не має жодних підписок. Він зазначив, що зняття коштів відбулося без будь-якої реакції системи безпеки "ПриватБанку" і навіть ліміти на оплату в мережі були проігноровані.

"Обурливий факт, що приват24 не запитав підтвердження як наприклад при покупці чогось у googl pay, не спрацювали ліміти встановлені для оплати в мережі, хоча це і є та сама оплата в мережі. Виходить, що безпека банку не спрацювала зовсім", - обурився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, від 10 до 50 тисяч гривень: ПриватБанк ощасливить клієнтів - хто отримає значну суму.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, ми писали, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.