У Львові суд закрив провадження щодо жінки, яку патрульні зупинили за керування у стані алкогольного сп’яніння. Вона довела, не вживала алкоголь а лікувала бронхіт та за кермом була під дією сиропу від кашлю.

Про це йдеться у повідомленні видання zaxid.net.

“Як вказано в матеріалах справи, 14 січня 2023 року патрульні зупинили автомобіль Range Rover, за кермом якого була Наталія Блавацька, на вул. Липинського, 50. За даними патрульних, водійка була у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердив пристрій Drager. На порушницю склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. У суді Наталія Блавацька свою провину заперечила. Вона стверджує, що того дня алкоголь не вживала, натомість долучила до справи довідку від лікаря, в якій вказаний діагноз “гострий бронхіт” та призначення ліків від кашлю, що місять етанол. Зокрема у призначеному лікарем сиропі подорожника від кашлю “Доктора Тайс” міститься 20% етанолу, а у “Флавовірі” (сироп від кашлю – ред) – 3,85% етанолу”, – йдеться у матеріалі суда.

Суд. Фото: скрин відео
Суд. Фото: скрин відео

Шевченківський районний суд Львова не побачив у діях жінки правопорушення, яку патрульні зупинили у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вона змогла довести, що була за кермом під дією сиропу від кашлю, до складу якого входить спирт.

Раніше ми писали про те, що У Луцьку п'ятеро агресивних молодиків напали на військового що повернувся з передової

Як повідомляв "Знай.ua", представники ТЦК побили чоловіка в Черкасах: йому ще й загрожує покарання

Також портал Знай.ua писав, що Московські попи до крові побили військового у храмі: подробиці та жорстоке відео