За останні роки сухий шампунь набув великої популярності серед жінок, адже це швидкий і дуже зручний спосіб зробити так, щоб волосся вмить стало чистим без миття. Однак цей засіб здатний допомогти не лише у цьому питанні.

Сухий шампунь бореться не лише з брудним волоссям, а й одягом. Жирні плями час від часу з'являються на одязі, часто через необережність. Усі знають, що їх треба запрати якнайшвидше, але сухий шампунь усуне забруднення навіть без використання води.

Використовуйте сухий шампунь
Використовуйте сухий шампунь

Це довела користувачка TikTok. Вона наочно показала, як сухий шампунь видаляє жирну пляму з одягу.

Невелику кількість засобу потрібно нанести на забруднення та залишити на годину. Після цього слід стерти залишки шампуню серветкою і насолоджуватися результатом - жирної плями як і не було.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Видалення плям сухим шампунем, кадр з відео
Видалення плям сухим шампунем, кадр з відео

Використовувати шампунь можна для видалення не лише свіжих, а й старих плям. Він подолає навіть великі забруднення. Це дуже економить час, воду та порошок для прання.

@imaanduh

This is for my clumsy eaters 😂

♬ Search & Rescue - Drake