Капронові колготки – це незамінна річ у гардеробі кожної жінки, але, на превеликий жаль, вони рвуться дуже швидко і часто. Однак не варто поспішати їх викидати, колготки можуть стати в нагоді в побуті. Господиням розповіли про незвичайні лайфхаки.

Господиням радять дати "друге життя" капроновим колготкам, так би мовити. Порваним і вже непридатним виробам знайшли корисне застосування.

Капронові колготи, скріншот з відео
Капронові колготи, скріншот з відео

Як можна використовувати непридатні колготки

Тим, хто займається рукоділлям, колготки можуть дуже знадобитися. Зробіть з колгот запаси капронових ниток, які можна використовувати для в'язання килимків, м'яких сидінь для стільців або навіть для того, щоб зробити мочалку.

Досить просто розрізати вироби по спіралі і змотати в клубок.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дачникам також знадобляться непридатні жіночі колготки. Ними можна підв'язувати томати чи інші овочі. Користь вони принесуть велику і служитимуть довго. Матеріал капрон, з якого виготовляються колготи, досить міцний та еластичний. Завдяки йому тендітні рослини не будуть травмуватися при підв'язці на городі або в теплиці.

теплиця, скріншот з відео
теплиця, скріншот з відео

І найнесподіваніший лайфхак – порвані колготи допоможуть у пошуку речей, таких як голки, сережки та інших штучок, що можна легко втратити. Їх потрібно натягнути шкарпеткою на трубу пилососа та закріпити резинкою. І так дослідити місця, де могла завалятися дрібниця, а капрон не пропустить її по трубі.

Капронові колготи, фото takprosto
Капронові колготи, фото takprosto

Раніше ми писали про те, як зробити з новорічної ялинки надійний форт, непробивний для кота

Нагадаємо, через які овочеві страви можна набрати вагу: великий обман, який "осяде" на талії та боках