Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська завжди була дуже відвертою зі своїми відданими фанатами, а зараз ще створила новий Telegram-канал для унікального контенту. Нещодавно там вона розмістила кумедний відеоролик зі своїм сином Нестором, де він допомагав їй виконувати один трюк зі стільцем.

Ольга Цибульська з сином, фото: 24tv.ua
Ольга Цибульська з сином, фото: 24tv.ua

Між поїздками артистка з Нестором зупинилися в готелі, і зважаючи на все, їм було досить нудно, тому вони вирішили розбавити свій вечір зйомкою відео для TikTok.

"Ми доїхали ❤️Спали вночі 3 години. Нестор стомився. Але ввечері зустріч з діаспорою, яка активно волонтерить для Перемоги. Нестор: "Бути артистом, мамо, це дуже недосипно ", - поділилася Оля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У кадрі Цибульська намагалася граціозно сісти на стілець, але в незвичайний спосіб, а з положення лежачи на підлозі. Нестор у цей момент тримав стілець, щоб той не впали на маму.

Цибульська з сином, скріншот з відео
Цибульська з сином, скріншот з відео

Вони щиро посміялися, але втілити задумане в життя не зовсім вдалося.

"Тік ток ми не зняли. Бо дупа, що постійно шукає пригод - важка", - пояснила Цибульська.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла про нове щастя під серцем: "Має народжувати..."

Як повідомляв Знай.ua, кицька Олі Цибульської опинилася в міцних руках люблячого чоловіка: "Час без світла..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська підказала дивну медитацію для залучення грошей: "Ноги до рук"