Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Вона часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей. Нещодавно, в рамках останнього випуску проекту "Дорослі Дівчата" на Youtube, вони з Машею Єфросініною обговорювали стриптиз... але минуло лише кілька днів, рашисти оголосили мобілізацію і сталася чудова подія - 200 українських військовослужбовців вдалося повернути додому з полону.

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Ми ж зупинимося на реакції Олі Полякової на те, що рашисти тепер збирають вулицями "свіже м'ясо", щоб відправити їх на фронт.

"Ось що це таке? Як барани на заслання! Прощаються, плачуть, ідуть вбивати сусідів, це просто битися... як їх не ненавидіти?", - пише Оля Полякова під відео в Instagram Stories.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На кадрах знято росіяни, які вже прощаються, оскільки чоловіки, сини та батьки були мобілізовані і незабаром вирушать за особистими пакетами до воїнів ЗСУ.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Хоча не всі хочуть помирати за свої помилки, багато чоловіків шукають спосіб виїхати з країни, а хтось, наприклад, у Дагестані на камеру показує все своє обурення, бо їм ніхто не загрожував і не треба було оголошувати війну.

Нагадаємо, Оля Полякова помріяла про виступ у найпрестижнішому концертному залі: "Посмажимо так, що він плакатиме"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова та Маша Єфросиніна "втратили" гроші і готові роздягтися, щоб заробити: "Ти так ц*цьки не продавай"

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла, як їй допоміг поляк-чарівник, ставши спонсором доньки Маші: "Безкоштовно і за знижку..."